Aixam Test

MINAUTO MODEL

Beschikbare kleuren

Marine blauw metallic

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Titanium metallic

Zilver metallic

Staalgrijs mat (meerprijs)

Zwart metallic

Prijs vanaf

€10.000,-

De City Evo is niet te onderscheiden van een echte auto. Dankzij het strakke design heeft de brommobiel een sportieve uitstraling gekregen. De Aixam ziet er uit als een sportwagen alleen niet met het verbruik van een dergelijke auto. Zoals u gewend bent van brommobielen kan u rekenen op een zuinige minicar met een verbruik van 1 op 33. Op slechts één tank rijdt u ruim 500 kilometer. Vanaf nu neemt u iedereen graag mee in uw minicar dankzij het voordelige verbruik. Zelfs bij de pomp schikt u niet meer dankzij de voordelige diesel motor. Voor een tank diesel betaalt u nog altijd een stuk minder, dan met een benzine motor.

 

Maak uw City Evo persoonlijk dankzij de diverse uitrustingen.

 
Uw City Evo is niet alleen een zuinige minicar in Friesland, maar is tevens een sportieve wagen die u zelf kan samenstellen. Zo heeft u de keuze uit drie metallic kleuren en wordt tevens uw interieur stijlvol afgesteld. De sportieve kleuren worden namelijk doorgevoerd in uw dashboard als u kiest voor blauw of rood. Uiteraard kan u ook voor neutraal zwart kiezen om uw sportauto een chique uiterlijk te geven. Qua design heeft Aixam zichzelf echt overtroffen. Brommobielen hebben dankzij de City Evo geen saai imago meer.

 

De City Evo is de eerste veilige en zuinige sportauto.

 
Als u een gewone sportauto wilt kopen dan ontdekt u al snel dat deze niet zo veilig en zuinig zijn. De City Evo bereikt alles waar u voorheen alleen nog maar van kon dromen. Voor u staat een veilige brommobiel met het uiterlijk van een racemonster. Alleen gaat dit racemonster slechts 45 kilometer per uur en heeft u geen auto rijbewijs nodig. Bespaar vandaag nog op uw reiskosten en maak een afspraak voor een proefrit in Friesland. Laat uzelf verbazen over de mogelijkheden met een brommobiel binnen uw eigen provincie.