Aixam Coupé EVO

Aixam Coupé EVO

Stijlvol en uniek

De Aixam Coupé EVO is niet te onderscheiden van een echte auto door haar unieke look, moderne ontwerp en stijlvolle details.

Foto gallerij

Beschikbare kleuren

Marine Blauw Metallic

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Saffier Blauw

Titanium Metallic

Zilver Metallic

Zwart Metallic

Prijs vanaf

€15.749,-

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke Aixam is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

#1 in veiligheid

Aixam is de meest veilige brommobiel. Alle modellen zijn standaard uitgerust met het ABS systeem.

Stel uw brommobiel samen

Stel uw Aixam naar wens samen. Van kleur tot opties, 100% naar wens!

De sportwagen onder de brommobielen

Aixam produceert met de Coupé Evo de nieuwste sportwagen onder de brommobielen. Met de strakke vormgeving trekt deze nieuwe minicar een jonger publiek aan. De bouwers van deze wagen laten zien dat een brommobiel niet anders hoeft te zijn dan een echte auto. Behalve het feit dat uw nieuwe brommobiel zuiniger rijdt dan ooit met de nieuwe diesel motoren van Aixam. Op slechts drie liter diesel haalt u al honderd kilometer. De Coupé Evo heeft ondanks het sportieve luxe uiterlijk een leuk prijskaartje. Daarnaast spaart u veel geld uit doordat u uzelf eindelijk voordelig kan verplaatsen door de stad of het platteland. Vanaf nu komt u overal met een minicar in Friesland.

Stel uw brommobiel helemaal af op uw wensen

Als Aixam dealer in Friesland kunnen we deze sportwagen helemaal omtoveren aan de hand van uw wensen. Zo bouwt u zelf mee aan uw eigen sportwagen. Zo kan u kiezen voor unieke kleuren als rood, marineblauw en zwart. Alle drie de auto’s zijn voorzien van een wit dak en worden naar wens uitgevoerd met stripings voor een extra sportief uiterlijk. Optioneel kan u de minicar laten uitrusten met een airco en/of ABS systeem.

Zuinig rijden begint met de Coupé Evo brommobiel

Een brommobiel met een sportief uiterlijk rijdt vast en zeker onzuinig? Met de Coupé Evo breekt een nieuw tijdperk aan. De zuinige dieselmotor heeft met slechts 16 liter een bereik van 500 kilometer. Dankzij de diesel betaalt u nooit teveel aan de pomp en kan u veilig en voordelig Friesland doorrijden. Neem vandaag nog contact op met uw Aixam specialist om een gratis proefrit te maken met uw eigen sportwagen. Laat u inspireren door de mogelijkheden met uw eigen minicar.

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.