Aixam Crossline EVO

Aixam crossline evo

Beschikbare kleuren

Marine blauw metallic

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Titanium metallic

Zilver metallic

 

Prijs vanaf

€13.539,-

Op vakantie met uw brommobiel? Hier heeft u misschien nog nooit aan gedacht totdat u kennis heeft gemaakt met de Crossline Evo van Aixam. In één oogopslag lijkt het heel even als of u met een mini SUV te maken heeft. De brommobiel is een zuinige alleskunner en een minicar waar u gerust mee op vakantie kan gaan. Door de lage maximale snelheid van slechts 45 kilometer per uur bespaart u reiskosten en geniet u extra van het uitzicht. Dankzij de 1100 liter kofferbak heeft u voldoende ruimte om uw spullen mee te nemen op vakantie. Kamperen is zo zelfs mogelijk met uw eigen minicar in Friesland.

Crossline Evo gebouwd als een echte alleskunner

De Crossline Evo is door Aixam gebouwd als een echte alleskunner. Zo kan je met de wagen op pad om boodschappen te halen of zelfs op vakantie dankzij de grote kofferbak. Naast jezelf is er ruimte voor één medepassagier. Op een tank kan u eenvoudig 500 kilometer rijden voor slechts de helft van wat u normaal betaalt. U kunt zo heel voordelig naar wereldsteden als Parijs rijden. Eventueel kan u de elegante Crossline Evo uitbouwen met leuke functies zoals een airco of multimediasysteem.

Een elegante brommobiel om samen mee op stap te gaan

De Crossline Evo is een elegante minicar waarmee u prima op stap kan gaan. In de auto is voldoende ruimte om al uw spullen veilig te vervoeren. Veiligheid en verbruik zijn twee streefpunten bij de bouw van de brommobiel. Aixam zorgt dankzij zorgvuldige tests er altijd voor dat u veilig op stap kunt gaan en u kunt genieten van het laagste verbruik. Zo kan u veilig op pad gaan zonder dat u uzelf zorgen hoeft te maken over de veiligheid en de kosten. Nog een voordeel is dat u niet eens een auto rijbewijs nodig heeft voor uw eigen minicar.