Aixam Crossline Premium

Aixam crossline premium

Beschikbare kleuren

Marine blauw metallic

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Titanium metallic

Zilver metallic

Zwart metallic

Prijs vanaf

€14.739,-

De Crossline Premium is een kleine krachtpatser die laat zien dat alles mogelijk is met een luxe minicar. Voor het eerst in uw leven kan u in een brommobiel gebruik maken van een ruime kofferbak van 1200 liter. De kofferbak is zelfs groter dan van de meeste auto’s. Nog een groot voordeel is dat u een extreem laag verbruik heeft met deze Crossline Premium. Vervoer gerust de nieuwe spullen voor in uw tuin zonder dat u zorgen hoeft te maken om het verbruik. Met slechts drie liter diesel kan u al honderd kilometer rijden. Dit zijn heel wat toertochtjes door Friesland met uw eigen minicar.

Voorzien van alle luxe in uw eigen Crossline Premium

De Crossline Premium is niet alleen groter dan zijn kleine broer, maar ook nog eens voorzien van alle luxe die u mag verwachten. Zo zijn uw stoelen voorzien van leren bekleding en is uw brommobiel voorzien van het Aixam multimedia systeem. Uw kinderen sluiten zo snel hun iPhone aan om naar hun favorieten muziek te luisteren. Dankzij de Bluetooth functie neemt u onderweg handsfree telefoontjes aan en blijft u altijd bereikbaar. Met het schermpje is het zelfs mogelijk om onderweg foto’s en filmpjes te kijken. Dit is een leuke tip voor als u een lange reis maakt met uw zuinige Crossline Premium.

Draag bij aan een schone aarde met de zuinige Crossline  Premium

De Crossline Premium heeft een zeer lage co2 uitstoot en is ook nog eens voorzien van een zuinige dieselmotor. Als u de 16 liter dieseltank volgooit dan krijgt u hier een actieradius van 500 kilometer voor terug. Als u nog zuiniger wilt rijden dan kan u zelfs kiezen voor elektra. U belast zo nog minder het milieu en u betaalt bijna niets voor het rijden in deze krachtpatser. Daarnaast kan u vertrouwen op de veiligheid in uw eigen Aixam. Zo staat veiligheid naast duurzaamheid al jaren voorop zodat u zonder zorgen kan rijden in uw minicar. Meer weten over de luxe Crossline Premium? Bezoek direct uw Aixam dealer Friesland.