Minauto

Wil je genieten van autorijden zonder de ongemakken? Minauto is een voordelige oplossing voor iedereen die wil autorijden, maar niet veel geld kwijt wil zijn aan een auto. De minauto is een betaalbare brommobiel met alle gemakken van een echte auto. Met twee personen kan je heerlijk op stap tegen een zeer voordelig verbruik. Rij niet meer één op een emmer, maar een voordelige één op 30. Vanaf nu kom je zonder veel onkosten eenvoudig van a naar b. Daarbij hoef je nooit meer in de regen te lopen en blijf je lekker droog en beschermd in de auto. De luxe van de minauto doet bijna niet onder bij een echte auto en geeft je echt het gevoel dat je in een normale auto rijdt.

Comfortabel op pad zonder rijbewijs

De minauto is een betaalbare brommobiel waar je heerlijk comfortabel in op pad kan. De wagens zijn opvallend ruim en modern afgewerkt zoals het vandaag de dag hoort. De wagens zien er absoluut niet uit als invalide karretjes, maar echte moderne auto’s. Dankzij de kofferinhoud van 700 liter gemiddeld kan je ook nog eens uitgebreid shoppen of boodschappen doen met je luxe brommobiel. De wagen ziet er aantrekkelijk uit en is voorzien van luxe lichtmetalen velgen. Dankzij de concurrerende prijs is het echt een instapwagen voor iedereen die aan de brommobiel wil. Daarnaast is de wagen natuurlijk autorijbewijs vrij, waardoor je eindelijk zonder autorijbewijs kan gaan autorijden.Gemakkelijk rijden met de minauto.

Ondanks dat de minauto auto rijbewijs vrij is wil je natuurlijk wel comfortabel op pad gaan. De minauto is gemakkelijk te bedienen en is zo toegankelijk voor iedereen zonder rijervaring. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen in de auto rijden, maar ook ouderen zonder enige rijervaring. De wagen zit heerlijk comfortabel tijdens het rijden en biedt je een stuk meer mogelijkheden dan de fiets of lopend. Zo ben je sneller bij de eindbestemming en een stuk voordeliger dan met de auto. De minauto is ook nog eens één van de voordeligste brommobielen in aanschaf. Je betaalt gerust tot wel 25% minder vergeleken met een officiële Aixam.

De ideale auto voor in de stad

De ruime minauto is eigenlijk de ideale auto voor in de stad. Voor de passagiers is er voldoende zitruimte en achterin is plek genoeg voor alle tasjes na het shoppen. Dankzij het formaat vind je altijd wel een plekje ondanks dat de meeste auto’s uren aan het zoeken zijn. Zo kan je regelmatig lange files voor het stoplicht omzeilen dankzij de minauto. Dankzij het strakke design loop je er absoluut niet mee voorschut en kan je de blits maken met je eigen minauto. Het solide dashboard heeft ook nog eens een prachtig desing, waardoor de wagen thuispast in je eigen straat. 

Neem voortaan geen boodschappen meer mee op de fiets, maar eenvoudig in je eigen brommobiel. Laat je inspireren door comfortabel reizen zonder dat je veel geld kwijt bent aan diesel. Met een verbruik van één op 30 is dit vervoersmiddel nog voordeliger dan het openbaar vervoer.

De minauto is een stuk voordeliger dan de grote concurrent. Hierdoor wordt er vaak gevraagd of het met de veiligheid van de auto wel goed zit. We kunnen je garanderen dat de minauto één van de veiligste brommobielen van dit moment is. Ondanks dat de uitrusting er misschien standaard uitziet is de wagen uiteraard blootgesteld aan de crashtest. Je kan zoz eker weten veilig deelnemen aan het dagelijkse verkeer. Naast comfortabel plaats nemen in je eigen brommobiel is er dus zeker weten gedacht aan je veiligheid. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

Puur Frans en de expert in veiligheid

De minauto is een puur Franse auto en staat bekend om de hoge garantie voor veiligheid. Ondanks dat het een betaalbare auto is blijft veiligheid voorop staan. In de fabriek is dertig jaar ervaring bij elkaar om een veilige auto te produceren. Hierbij wordt ieder model verbeterd en uitvoerig getest met een zogenaamde crashtest. Hierbij wordt er gekeken of de boodschappen niet door de auto vliegen en de bijrijder beschermd wordt tijdens een botsing. De veiligheid staat met een motorvoertuig altijd voorop en de Minauto is dan ook een heel stuk veiliger dan een brommer of scooter. Door de lage snelheden gebeuren er tevens relatief weinig ongelukken met de minauto.

Veilig rijden zonder rijbewijs

De minauto is auto rijbewijs vrij en ondanks alles wil je natuurlijk veilig blijven rijden. De auto wordt dan ook tijdens een crashtest op diverse scenario’s getest. De wagen is dan ook officieel crashtest gecertificeerd zodat je zeker weet dat jouw brommobiel uitvoerig getest is. Zelfs zonder rijbewijs kan je door het gemak en eenvoud veilig rijden met de brommobiel. Mocht het onverhoopt toch nog fout gaan dan weet je zeker dat je beschermd wordt door de auto zelf. De wagen is namelijk gebouwd van speciale materialen om de grootste schokken op te vangen.

Minauto zelfs veilig tijdens een botsing

Vaak wordt er van een kleine auto gezegd dat je er beter geen ongeluk in kan krijgen. Toch zit dit met een minauto anders in elkaar dankzij de uniek ontwikkelde kooiconstructie. De klap bij een grote botsing wordt zo opgevangen dat je zelf bijna geen schade ondervind. Zo ben je zelfs in een kleine auto weerbaar tegen botsing. Je hoeft natuurlijk niet zelf een ongeluk te veroorzaken een ander kan dit net zo goed. Gelukkig beschermt de kooiconstructie je lichaam zodat je veilig kan blijven rijden op de openbare weg.

Een minauto heeft vergeleken met een echte auto geen verplicht APK dat je hoeft uit te voeren. Toch verlengt onderhoud de levensduur van de minauto. Het kan dus slim zijn om je wagen volgens het instructieboekje te onderhouden. Door regelmatig de auto te onderhouden verleng je niet alleen de levensduur, maar blijft de waarde van de wagen hoog bij eventuele inruil. Vooral als de minauto dealeronderhouden geweest is. Tijdens het onderhoud van de minauto wordt de wagen uitvoerig getest zodat je zeker weet dat de wagen aan alle hoge kwaliteitseisen voldoet.

De eerste onderhoudsbeurt van de minauto

De eerste onderhoudsbeurt van de minauto wordt na 1.000 kilometer of 1 jaar gedaan. Tijdens het onderhoud wordt er volgens de hoogste kwaliteitseisen gewerkt. Zo wordt de motorolie, versnellingsbak olie direct ververst. Hierbij wordt er alleen met officiële minauto materialen gewerkt. Daarnaast worden remmen, vastheid van schroeven en de bandenspanning uitvoerig gecontroleerd. Voordat je minauto de garage verlaat maakt de monteur zelf nog even een ritje. Zodat deze zeker weet dat alles goed zit met de brommobiel. Na een uitvoerige controle kan je ervoor kiezen om ieder jaar of om de 5.000 kilometer een onderhoudsbeurt uit te voeren.

Standaard onderhoudsbeurt aan een minauto

Om de levensduur van de minauto te vergroten wordt een standaard onderhoudsbeurt iedere 5.000 kilometer of ieder jaar aangeraden. Hierbij worden motorolie en filters vervangen. Alle vloeistoffen worden gecontroleerd en eventueel bijgevuld. Daarnaast wordt de conditie van de riemen en transmissie gecontroleerd en indien nodig vervangen. Remmen worden gereinigd, bandenspanning, verlichting, ophangpunten, aandrijflijn, motor en diverse belangrijke punten worden uitvoerig gecontroleerd. Daarnaast wordt de wagen uitvoerig getest voordat deze weer de weg opgaat. Dankzij de onderhoudsbeurt weet je voor jezelf zeker dat je wagen in de optimale conditie is.

Extra onderhoud bij iedere 10.000 km

Bij iedere 10.000 kilometer die je met de minauto rijdt wordt er een extra onderhoud uitgevoerd buiten de 5.000 kilometerbeurt. Dit is zeg maar het grote onderhoud waarbij de versnellingsbakolie standaard vervangen wordt. Daarnaast worden remmen gereinigd en eventueel vervangen. De accupolen worden ingevet en het luchtfilter vervangen. Daarnaast worden de radiator bladen gereinigd en alle andere onderhoudsstappen bij de 5.000 kilometer uitgevoerd. Dankzij de hoge service vanuit minauto gaat je auto gegarandeerd langer mee dankzij dit vakkundige onderhoud. Je auto voldoet zo weer aan de hoge kwaliteitseisen. Uiteraard wordt de auto uitvoerig getest zodat je zeker weten veilig de weg op kan.