Minauto Access

Minauto Access

Maak kennis met de (stads)brommobiel

Een compacte stadsauto voor de dagelijkse boodschappen met een vriendelijke prijs,
dat is de Minauto Access.

Beschikbare kleur(en)

Parelmoer Wit

Prijs vanaf €10.999,-

Prijs vanaf €11.039,-

Beschikbare kleur(EN)

Parelmoer Wit

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke minauto is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

Milieu

De Minauto is bijna 100% recyclebaar.

Stel uw brommobiel samen

Stel uw minauto naar wens samen. Van kleur tot opties, 100% naar wens!

De minauto is speciaal ontworpen voor mensen zonder auto rijbewijs die toch mobiel willen zijn en even lekker willen kunnen winkelen in de stad. Maar je kan er ook prima mee touren over het platteland om gewoon lekker een ritje te maken. Dankzij het voordelige verbruik van de brommobiel weet je zeker dat je voordelig ritjes kan blijven maken. De brommobiel zit heerlijk comfortabel en is absoluut een goedkope brommobiel. Voor dezelfde luxe betaal je bij verschillende merken een stuk meer voor een nieuwe wagen. De minauto blijft ondanks de prijs lekker comfortabel en is zo voor iedereen bereikbaar.

 

 

Met de minauto mag je absoluut gezien worden.

Vaak wordt er bij een brommobiel gedacht aan een invalidewagen, maar dit is met de minauto absoluut niet waar. Met deze wagen mag je echt gezien worden dankzij de moderne design uitstraling. De auto doet niet onder voor de moderne wagens. Dankzij het formaat blijf je eenvoudig bereikbaar en kan je goed door de stad heen maneuvreren. Ondanks de luxe uitstraling is er nog genoeg ruimte voor veiligheid. De auto is zo gebouwd dat de staalconstructie de grootste klappen opvangt. Bovenal is het rijden in een minauto veiliger dan om de brommer en zelfs veiliger dan op de snelweg.

 

 

Een goedkope brommobiel in aanschaf en gebruik.

De minauto is in aanschaf en gebruik absoluut een goedkope brommobiel. De vanaf prijs is lager dan bij de meeste andere brommobielen en zelfs met het instapmodel krijg je al veel luxe. De wagen rijdt tevens extra voordelig dankzij een verbruik van één op 30. De meeste auto’s doen je dit absoluut niet na. Daarnaast betaal je geen wegenbelasting en heb je geen verplichte APK. Goedkoper boodschappen kan bijna niet want reizen met de minauto is niet alleen lekker comfortabel, maar ook voordeliger dan met het openbaar vervoer.

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.