Minauto Cross

Minauto Cross

Betaalbaar en luxe

Met de Minauto Cross beschik je over een grote kofferbak, waardoor je niet alleen jezelf maar ook materialen prima kunt vervoeren.

Foto gallerij

Beschikbare kleuren

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Zilver Metallic

Zwart Metallic

Prijs vanaf

€11.799,-

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke minauto is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

Milieu

De Minauto is bijna 100% recyclebaar.

Stel uw brommobiel samen

Stel uw minauto naar wens samen. Van kleur tot opties, 100% naar wens!

De minauto cross is een luxe brommobiel in een modern jasje gestoken. Het is een goedkope brommobiel waarin je extra comfortabel kan plaatsnemen. Ondanks alle luxe op deze wagen blijft de prijs bereikbaar. Sterker nog een nieuw model is vaak nog goedkoper dan een tweedehands Aixam. Met de minauto cross zet je een nog grotere stap naar een echte auto. Uiteraard blijft het een brommobiel, waardoor je zonder rijbewijs door de stad kan touren. De auto voldoet ondanks de prijs aan de hoogste veiligheidseisen zodat je jezelf nergens zorgen om hoeft te maken tijdens een ritje in de minauto cross.

 

Meer ruimte om te shoppen met de minauto cross

In de standaard minauto zit 700 liter bagageruimte, maar de minauto cross gaat zelfs een stapje verder met 1100 liter. Zelfs grote auto’s komen niet aan zoveel laadruimte en dit is natuurlijk geweldig als je uitgebreid wil gaan shoppen. Zelfs het vervoeren van grote materialen is zo geen enkel probleem. Doe gerust de weekboodschappen met de goedkope brommobiel van minauto. Ondanks de extra bagageruimte blijft de wagen comfortabel en heb je voorin voldoende zitruimte om een ritje te maken met een vriend of vriendin. Profiteer van een zeer complete uitrusting tegen een extra lage prijs.

 

Geef jouw minauto cross zelf vorm

In tegenstelling tot de standaard minauto kan je bij de minauto cross zelf de stijl van je wagen bepalen. Zo bepaal je o.a. de kleur van je wagen om zo in stijl in de stad te verschijnen. Ondanks dat je zelf de kleur bepaalt blijf je een extra lage prijs betalen voor je eigen brommobiel. Neem comfortabel plaats in je eigen wagen en rij gerust zonder schaamte en rijbewijs rond door de stad. Met de minauto cross blijf je bereikbaar in de provincie dankzij het voordelige verbruik en de goedkope aanschafprijs.

 

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.