Aixam Pro

Als ondernemer denkt u steeds vaker na over het milieu. De Aixam Pro is een professionele bedrijfswagen waarbij u bijdraagt aan een beter milieu. De truck kan voor meerdere zakelijke toepassingen gebruikt worden. Het enige verschil met de normale bedrijfswagens is dat het verbruik op 1 op 30 ligt. Op jaarbasis kunt u hierdoor veel geld besparen door te kiezen voor een professionele Aixam Pro. Het is de bedrijfsoplossing waarbij een ondernemer graag geld wil besparen en ook nog eens wil bijdragen aan een beter milieu. U creëert zo een unieke win-win situatie voor uw bedrijf waarbij u ook nog eens groen gaat ondernemen.

De Aixam Pro is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Bent u opzoek naar een voordelige bestelwagen en rijdt u eigenlijk alleen binnen de bebouwde kom? De Aixam Pro is de ideale oplossing dankzij de diverse uitvoeringen. Verander de zuinige 1 op 30 truck in een bestelwagen met een lage tildrempel. Ladingen worden zo eenvoudig in en uitgeladen en u kunt veel brandstof besparen op weg naar de klant. De versterkte cabinedeuren zorgen tevens voor extra veiligheid tijdens het vervoeren van een belangrijke lading. De ruime cabine heeft een vlakke laadvloer, waardoor de bestelwagen prima te gebruiken is. Wilt u de Aixam Pro liever gebruiken voor het vervoeren van bijvoorbeeld machines of groenafval? De D-truck is verkrijgbaar met laadbak, waardoor u eenvoudig van A naar B komt zonder veel geld kwijt te zijn aan brandstof.

Aixam Pro Truck wegenbelasting vrij

Leuk een nieuwe bedrijfswagen, maar u bent maandelijks al veel geld kwijt aan de wegenbelasting. We hebben het dan puur over de vaste lasten en nog niet eens over de andere onkosten zoals diesel. De Aixam Pro Truck is wegenbelasting vrij zodat er een groot stuk van de vaste lasten wegvalt. Door het zuinige rijgedrag van 1 op 30 bent u ook een stuk minder geld kwijt aan diesel. Wil u echt veel geld besparen? De Aixam Pro Truck is de ideale oplossing voor als u direct wil beginnen met het besparen op de vaste lasten.

Uw personeel op pad sturen zonder autorijbewijs

Vaak bent u afhankelijk van personeelsleden op een bepaalde leeftijd omdat ze dan in het bezit zijn van een autorijbewijs. De Aixam Pro Truck heeft geen vereiste als het gaat om een autorijbewijs. Vanaf 16 jaar kunnen ze met een bromfietsrijbewijs rijden in uw professionele bestelwagen. Handig als u uw bestelling wil laten rondbrengen door jongeren. U kan zo zelfs op salaris besparen door jonger personeel in dienst te nemen. Daarnaast hoeft u voor ouder personeel niet eerst een rijbewijs te regelen. Ze kunnen gewoon direct op pad met de truck met enkel een bromfietsrijbewijs. Uw personeel hoeft zo aan minder eisen te voldoen om de weg op te gaan.

Eindeloze mogelijkheden met de Aixam Pro Truck

Met een Aixam Pro Truck kunt u werkelijk alle kanten op. Het maakt niet uit of u pakketjes wil bezorgen of juist de truck als hovenier zijnde wilt gebruiken. Met een verbruik van 1 op 30 is de duurzame bestelbus werkelijk overal voor toe te passen.

De Aixam Pro is een goedkope bedrijfsoplossing voor iedereen die professioneel transport nodig heeft. Het vervoeren van machines of tuinafval het zijn allemaal taken die binnen je bedrijf passen. Of misschien zelfs het vervoeren van pakketjes. De Aixam Pro heeft voor diverse bedrijven een voordelige oplossing met de professionele truck. In de volksmond genoemd is het een microcar alleen dit keer ontworpen om bedrijven verder te helpen. Met deze bedrijfswagen kan je op professioneel niveau aan de slag en gebruik maken van de voordelen van een microcar in het bedrijfsleven. De voordelen van je eigen Aixam Pro Truck hebben we op een rijtje gezet.

Wegenbelasting vrij 

Bedrijfswagens zijn nodig om je bedrijf draaiende te houden, maar kosten veel geld aan vaste lasten. Denk hierbij aan verzekeringen en de wegenbelasting die je maandelijks moet ophoesten. De Aixam Pro Truck is wegenbelasting vrij, waardoor je per maand al snel tientallen euro’s bespaart. De vaste lasten dalen zo fors en dan hebben we het nog niet eens over de verzekering. Je betaalt hiervoor een stuk minder vergeleken met een bestelbusje. Het voordeel van de Aixam Pro Truck is dat deze gewoon wegenbelastingvrij kan worden omgebouwd tot bedrijfswagen. Zo kan je op pad zonder teveel vaste lasten te betalen.

Geen autorijbewijs meer nodig

Personeel is niet verplicht om eerst op jou kosten een rijbewijs te halen. Jou personeel kan vaak al vanaf 16 jaar achter het stuur kruipen van de Aixam pro truck. Het is een goedkope bedrijfsoplossing doordat je geen opleidingen tot chauffeur meer hoeft te betalen. Een simpel bromfietsrijbewijs is al voldoende en deze kan vaak al binnen een week gehaald worden mocht je personeel nog niet voorzien zijn. Sommige personeelsleden hebben zelfs al standaard een bromfietsrijbewijs. Bespaar op lasten met een eigen truck van Aixam pro.

Lage kosten in gebruik

De Aixam Pro truck staat bekend om de lage kosten in gebruik. Je betaalt geen wegenbelasting en de bestelwagen rijdt 1 op 30. Er zijn weinig bedrijfswagens die dit halen en de instapkosten zijn vaak ook nog eens lager. Je kan de wagen tevens eenvoudig laten ombouwen tot een bestelbus of een wagen met laadklep. Zo is de wagen ondanks de lage kosten overal voor te gebruiken. Ruil vandaag nog je oude bestelwagen in voor een Aixam Pro truck. Je kan zo professioneel op pad zonder teveel aan vaste kosten te betalen.