Aixam Pro

AIXAM PRO ASSORTIMENT

Voor de professional

De Aixam Pro combineert een modern design met indrukwekkende laadcapaciteit, waardoor hij geschikt is voor diverse bedrijfstoepassingen en een uitstekende investering voor zakelijke mobiliteit.

logo

D-Truck RANGE

Rijbewijs vrij

Voor het rijden in een D-Truck is geen autorijbewijs nodig. Alleen het rijbewijs AM.

Veelzijdig

2.8m3 LAADVOLUME VAN

2mLAADOPPERVLAKTE
LAADBAK

AIXAM PRO

Aixam Pro

Moet u voor uw bedrijf regelmatig spullen vervoeren van A naar B binnen de bebouwde kom? Loopt u wel eens aan problemen met de planning omdat de jongeren die u in dienst heeft nog geen rijbewijs hebben? Stoort u zich aan de hoge dieselprijzen en het hoge verbruik van uw bedrijfswagens? En voelt u zich betrokken bij het milieu? Misschien heeft u er nog nooit bij stilgestaan, maar een brommobiel kan wel eens dé oplossing voor u zijn! De Aixam Pro is dé brommobiel voor ondernemers. Dit is een voertuig waarmee u geld kunt besparen ten opzichte van het gebruik van een gewone bedrijfswagen en waarmee u een bijdrage levert aan een beter milieu. De Aixam Pro is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met een open laadbak (heel handig voor o.a. hoveniers) of als een truck, met dichte laadbak (handig voor o.a. bezorgdiensten).

 

Aixam Pro zuinig in gebruik

Op jaarbasis kunt u veel geld besparen door de inzet van een Aixam Pro. Voor een brommobiel hoeft geen wegenbelasting betaald te worden. Daarnaast rijdt de Aixam Pro erg zuinig: het verbruik ligt op 1 op 30. Dat scheelt behoorlijk in de dieselkosten! Daarnaast mag iedereen vanaf 16 jaar met een bromfietsrijbewijs een Aixam Pro besturen. Wellicht is het voor u daardoor mogelijk om jonger personeel in te zetten voor uw bezorgdienst dan bij een normale bedrijfswagen het geval zou zijn.

 

Aixam Pro voor verschillende toepassingen

Er zijn verschillende uitvoeringen brommobiel-bestelwagen. De D-truck Van is een uitermate geschikte brommobiel voor bezorgdiensten. Door de ruime, maar dichte laadbak is het mogelijk om veel pakketjes of boodschappen tegelijkertijd mee te nemen onderweg naar de klant. Door het compacte formaat is deze brommobiel erg geschikt voor gebruik in de stad. Er is bijvoorbeeld weinig ruimte nodig om te kunnen parkeren. De D-truck laadbak is een brommobiel met een dichte laadbak. Deze wordt veel gebruikt door hoveniers en plantsoendiensten, omdat zij gemakkelijk hun gereedschappen in en uit de laadbak kunnen tillen. Daarnaast zijn er nog tal van andere soort bedrijven denkbaar waarvoor het gebruik van de Aixam Pro een uitkomst zou kunnen zijn.

 

Veilig op pad

De Aixam Pro is een bijzonder veilige brommobiel. Aixam heeft een reputatie veiligheid hoog in het vaandel te hebben. De brommobielen worden voordat zij op de markt komen uitvoerig onderworpen aan bijvoorbeeld crashtests. Van de Aixam Pro zijn de cabinedeuren extra versterkt voor nog meer veiligheid van uw personeel én uw lading.

Voordelen voor bedrijven

De Aixam Pro is een goedkope bedrijfsoplossing voor iedereen die professioneel transport nodig heeft. Het vervoeren van machines of tuinafval het zijn allemaal taken die binnen je bedrijf passen. Of misschien zelfs het vervoeren van pakketjes. De Aixam Pro heeft voor diverse bedrijven een voordelige oplossing met de professionele truck. In de volksmond genoemd is het een microcar alleen dit keer ontworpen om bedrijven verder te helpen. Met deze bedrijfswagen kan je op professioneel niveau aan de slag en gebruik maken van de voordelen van een microcar in het bedrijfsleven. De voordelen van je eigen Aixam Pro Truck hebben we op een rijtje gezet.

Wegenbelasting vrij 

Bedrijfswagens zijn nodig om je bedrijf draaiende te houden, maar kosten veel geld aan vaste lasten. Denk hierbij aan verzekeringen en de wegenbelasting die je maandelijks moet ophoesten. De Aixam Pro Truck is wegenbelasting vrij, waardoor je per maand al snel tientallen euro’s bespaart. De vaste lasten dalen zo fors en dan hebben we het nog niet eens over de verzekering. Je betaalt hiervoor een stuk minder vergeleken met een bestelbusje. Het voordeel van de Aixam Pro Truck is dat deze gewoon wegenbelastingvrij kan worden omgebouwd tot bedrijfswagen. Zo kan je op pad zonder teveel vaste lasten te betalen.

Geen autorijbewijs meer nodig

Personeel is niet verplicht om eerst op jou kosten een rijbewijs te halen. Jou personeel kan vaak al vanaf 16 jaar achter het stuur kruipen van de Aixam pro truck. Het is een goedkope bedrijfsoplossing doordat je geen opleidingen tot chauffeur meer hoeft te betalen. Een simpel bromfietsrijbewijs is al voldoende en deze kan vaak al binnen een week gehaald worden mocht je personeel nog niet voorzien zijn. Sommige personeelsleden hebben zelfs al standaard een bromfietsrijbewijs. Bespaar op lasten met een eigen truck van Aixam pro.

Lage kosten in gebruik

De Aixam Pro truck staat bekend om de lage kosten in gebruik. Je betaalt geen wegenbelasting en de bestelwagen rijdt 1 op 30. Er zijn weinig bedrijfswagens die dit halen en de instapkosten zijn vaak ook nog eens lager. Je kan de wagen tevens eenvoudig laten ombouwen tot een bestelbus of een wagen met laadklep. Zo is de wagen ondanks de lage kosten overal voor te gebruiken. Ruil vandaag nog je oude bestelwagen in voor een Aixam Pro truck. Je kan zo professioneel op pad zonder teveel aan vaste kosten te betalen.

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.