Aixam

Aixam Emotion Range assortiment

Aixam

In onze showroom staan altijd diverse nieuwe brommobielen/45km auto’s (minicars) klaar om bekeken te worden door u. AIXAM is een grote en unieke ervaring die volledig is terug te vinden in het ontwerp van haar brommobielen. Ook leveren wij diverse andere bekende merken brommobielen zoals Microcar en Canta.
Gebleken is dat de 45km auto Aixam al jaren te boek staat om zijn hoge veiligheidsgraad en Aixam bijvoorbeeld de eerste brommobiel, die met succes bots proeven van alle zijden liet uitvoeren. Lees hier verder over de talloze proeven waaraan anti-slipschool Slotemakers , de Aixam heeft onderworpen.

Schoonste brommobiel

Voor de Franse brommobielfabrikant is respect voor het milieu altijd belangrijk geweest. Het gebruikte materiaal maakt dat alle Aixam’s bijna voor honderd procent te recyclen zijn. Als het gaat om het terugdringen van de CO2-emissie is ze haar tijd ver vooruit. Samen met KUBOTA, die het motorblok voor alle brommobielen van Aixam levert, is Aixam gekomen tot de schoonste dieselmotor denkbaar in brommobielen. Bovendien blijkt uit officiële recente metingen dat aixam de zuinigste 45km auto levert.

Stilte

Aixam is de kampioen in geluidsisolatie. Het motorblok, de motorruimte, de uitlaat, het stuurhuis, alle registers zijn opengetrokken om een onvergelijkbaar geluidscomfort te realiseren.

Veiligheid

Uw nieuwe Aixam laat u de vruchten plukken van alle ervaringen die de Europese marktleider van brommobielen in meer dan 20 jaar heeft opgebouwd. de technologische kennis van Aixam heeft zich in competitieverband ruimschoots bewezen. Zo zegevierde de 45km auto van Aixam al bij de Trophée Andros en behaalde Aixam met Mega al direct bij de eerste deelname aan de rally Parijs-Dakar de tweede plaats

Betrouwbaarheid

Dankzij de hoogwaardige aluminium structuur doorstaat de nieuwe Aixam opnieuw alle botsproeven met verve. Al meer dan 15 jaar worden alle Aixam’s onderworpen aan stabilitietsproeven en crashtesten – zowel frontaal, zijdelings als van achteren. 

Hoewel de meeste van deze testen niet verplicht zijn heeft Aixam de reputatie hoge eisen te stellen aan al haar brommobielen voor uw comfort en veiligheid.

Aixam besteedt bijzondere aandacht aan het design, wat geldt voor zowel de buitenkant als het interieur van haar voertuigen. Geraffineerde lijnen, esthetische trends, functionaliteit, ergonomie… allemaal sterke punten van Aixam dat de toon zet in het ontwerp van brommobielen.

Kom gerust eens langs in onze showroom aan de Hoofdweg 47 te Damwoude “De koffie staat voor u klaar!”

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke Aixam is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

#1 in veiligheid

Aixam is de meest veilige brommobiel. Alle modellen zijn standaard uitgerust met het ABS systeem.

Stel uw brommobiel samen

Stel uw Aixam naar wens samen. Van kleur tot opties, 100% naar wens!

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.