Aixam

AIXAM AMBITION ASSORTIMENT

Een volwaardige rijervaring

Met een AIXAM brommobiel ben je verzekerd van een soepele en comfortabele rit, terwijl je in stijl onderweg in een modern vormgegeven  voertuig.

WIST U DAT….
DE AIXAM CROSSLINE EN CROSSOVER EEN KOFFERBAK INHOUD HEBBEN VAN RESPECTIEVELIJK 1100L!

Aixam

De Aixam, de Ferrari onder de brommobielen! Niet vanwege de snelheid, want die bedraagt zoals bij alle brommobielen maximaal 45 kilometer per uur, maar wel vanwege het hoogwaardige design, de hoge mate van veiligheid en de duurzaamheid. Aixam is Europees marktleider, met een lange staat van dienst. Alhoewel het merk Aixam sinds 1983 bouwt aan brommobielen gaat de geschiedenis terug naar 1975, toen de eerste Arola werd gebouwd. Het bedrijf verantwoordelijk voor deze eerste voertuigen waarbij geen rijbewijs nodig was, werd in 1983 overgenomen door Aixam. Sindsdien is Aixam altijd bezig geweest met innoveren, verbeteren en verduurzamen van de brommobiel.

 

Duurzame brommobiel

Aixam staat bekend om duurzaamheid. Zo zijn alle Aixam’s voor bijna 100% te recyclen en is er gewerkt aan een dieselmotor die zo weinig mogelijk CO2 uitstoot. Het is zelfs de schoonste dieselmotor denkbaar voor een brommobiel! Dat is fijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee, want uit recente metingen is gebleken dat de Aixam de zuinigste brommobiel is.

 

 

Veiligheid voorop bij Aixam

Aixam stelt behoorlijk hoge eisen aan de veiligheid van hun brommobielen. De eisen van Aixam zijn zelfs hoger dan de eisen die de overheid aan hen als fabrikant stelt. Zo laat de fabrikant alle nieuwe brommobielen die op de markt komen vooraf onderwerpen aan stabiliteitsproeven en crashtesten, frontaal, zijdelings en van achteren. Tot nu toe zijn alle brommobielen glansrijk door deze tests gekomen. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel als u achter het stuur stapt!

 

Comfortabele brommobiel

Dat een brommobiel kleiner is dan een ‘gewone’ auto, hoeft niet te betekenen dat gebruikers in hoeven te leveren op comfort, zo meent de fabrikant. Een veelgehoorde opmerking is dan ook dat de Aixam ruimer wordt bevonden dan men vooraf had verwacht. Ook prijzen gebruikers de ergonomie en het zitcomfort van de brommobiel. En niet alleen dat, ook qua geluidscomfort scoort de Aixam hoog. Er is flink geïnvesteerd op geluidsisolatie.

 

Eigentijds design

Werden brommobielen vroeger nog wel eens vergeleken met ‘koekblikjes’, daar is tegenwoordig met de nieuwe modellen Aixam totaal geen sprake meer van. De brommobielen van nu doen qua design niet onder voor de ‘gewone’ auto. Er is bijzonder veel aandacht voor esthetische trends en het lijnenspel, zowel voor het exterieur als het interieur van de brommobielen. Het design gaat echter nooit voor de functionaliteit van de brommobiel. Aixam bewijst keer op keer een perfecte mix te kunnen maken tussen functionaliteit en esthetiek.

Liever een elektrische brommobiel?

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke Aixam is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

#1 in veiligheid

Aixam is de meest veilige brommobiel. Alle modellen zijn standaard uitgerust met het ABS systeem.

Stel uw brommobiel samen

Stel uw Aixam naar wens samen. Van kleur tot opties, 100% naar wens!

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.