Aixam Coupé GTI

Aixam Coupé GTI

Een sportief temperament

De Aixam Coupé GTi is de meest sportieve Aixam. Deze is verkrijgbaar in 6 fantastische kleuren
en standaard voorzien van 16″ licht metalen velgen.

Prijs vanaf €17.639,-

Beschikbare kleuren

Mallard blauw

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Saffier Blauw

Zwart metallic

Staalgrijs mat

Prijs vanaf €17.639,-

Beschikbare kleuren

Mallard blauw

Parelmoer Rood

Saffier Blauw

Parelmoer Wit

Zwart metallic

Staalgrijs mat

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke Aixam is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

#1 in veiligheid

Aixam is de meest veilige brommobiel. Alle modellen zijn standaard uitgerust met het ABS systeem.

Stel uw brommobiel samen

Stel uw Aixam naar wens samen. Van kleur tot opties, 100% naar wens!

Een brommobiel met temperament

De Coupé GTI is een brommobiel met temperament. Een echte krachtpatser en vooral een sportauto van formaat. Zo is de minicar uitgerust met het uiterlijk van een echte sportwagen. Met deze brommobiel kan u gerust op visite bij vrienden. Zodra ze dit racemonster zien willen ze graag een ritje maken in de luxe bijrijderstoel. Ondanks dat de Aixam Coupé GTI eruit ziet als een racemonster rijdt de wagen extra zuinig op een echte diesel motor. U heeft de sportwagen voorzien van spoilers al vanaf een zeer scherpe prijs bij uw brommobiel dealer Friesland.

 

Coupé GTI zit vol mogelijkheden om uw brommobiel aan te passen

Een Coupé GTI is een prachtige sportwagen die u helemaal naar wens kan aanpassen. Neem bijvoorbeeld het multimediascherm een systeem die uw wagen helemaal afmaakt. Op dit systeem kan u apps installeren of uw eigen iPhone of iPod aansluiten. Zo kan u muziek streamen en luisteren naar uw eigen muziek. Naast het streamen van muziek kan u stripings aanbrengen en kan u zelf een stoere kleur uitzoeken om uw auto af te maken.

 

Zuinig rijden met uw Coupé GTI

Ondanks dat u een racemonster heeft waar u mee aan kan komen is zuinig rijden één van de eigenschappen bij de nieuwe Aixam brommobielen. Zo rijdt u op slechts drie liter diesel honderd kilometer door Friesland heen. Doordat het om een minicar gaat kan u zowel op het platteland als in de stad genieten van uw Coupé GTI. Eventueel kan u tegen een meerprijs kiezen voor een volledig elektrische Coupé GTI. Zo kan u nog zuiniger uzelf samen met een vriend verplaatsen door Friesland. De nieuwe brommobiel van Aixam is absoluut geschikt voor zowel jong als oud. Laat u verassen door de mogelijkheden met deze minicar. U zal verstelt staan van de reacties op uw brommobiel in Friesland.

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.