Aixam Pro Laadbak

D-Truck laadbak

Opties

  • Houten vloer voorzien van anti-slip

  • Dubbelwandige laaddelen (verwijderbaar)
  • Afsluitbare opslagruimte (620 liter)

  • Stootstang

  • Cabinerek

  • Bladrek

Prijs vanaf

€14.139,-

Ben je opzoek naar een multifunctionele bedrijfsauto met extra lage kosten? De Aixam Pro Laadbak is de ideale partner voor een multifunctioneel transport voertuig. In de ruime cabine is ruimte voor een bestuurder en bijrijder. Zo kunnen twee personen diverse spullen vervoeren in de laadbak. Voor de besturing van deze luxe Aixam is tevens geen autorijbewijs nodig. Zo blijven de kosten extra laag om in je eigen laadbak te rijden. Je hoeft namelijk niet eerst een rijbewijs te halen en je personeel is niet verplicht om een rijbewijs te hebben. Iedereen kan zo met de Aixam Pro Truck laadbak rijden.

Voorzien van dezelfde voordelen als een dure laadbak bedrijfswagen

Een laadbak bedrijfswagen kost al snel veel geld, maar gelukkig biedt Aixam de oplossing met deze laadbak. Ondanks de lage kosten voor je eigen bedrijfsauto kan je ook nog eens genieten van diverse voordelen. De laadbak heeft een inhoud van 616 liter om werkelijk van alles te vervoeren. De bedrijfswagen kan gebruikt worden voor het vervoeren van puin, tuinafval of machines. Doordat de laadruimte afsluitbaar is blijft het veilig om werkelijk van alles te vervoeren met de laadbak.

De voordelen van een Aixam Pro Laadbak

De voordelen van een Aixam Pro Laadbak zijn bijna te veel om op te noemen. Je kan echt genieten van luxe en voordelen tegen een klein bedrag. Zo is de wagen wegenbelasting vrij en betaal je een stuk minder voor een autoverzekering. Nog een voordeel is het fenomenale verbruik van 1 op 30. Dat is pas voordelig spullen vervoeren van en naar klanten! Vanaf nu hou je meer geld over aan een klus dankzij de Aixam Pro Laadbak. Je vaste lasten zijn tenslotte een stuk lager zodat je zelf geld overhoud. Bespaar flink op de kosten en kies voor een luxe Aixam bestelwagen.