Aixam Pro Laadbak

Aixam Pro D-Truck Laadbak

Veelzijdigheid zonder rijbewijs

Uw hulp bij projecten. D-Truck laadbak geeft uw projecten leven door haar afneembare en inklapbare zijpanelen.

Beschikbare kleuren

Zilver Metallic

Marine blauw

Parelmoer Wit

  • Houten vloer voorzien van anti-slip

  • Dubbelwandige laaddelen (verwijderbaar)
    afsluitbare opslagruimte (620 liter)

  • Stootstang

  • Cabinerek

  • Bladrek

Prijs vanaf €16.439,-

Prijs vanaf €16.439,-

Beschikbare kleuren

Marine blauw

Parelmoer Wit

Zilver Metallic

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke Aixam Pro is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

2m²

Laadoppervlakte van 2 vierkante meter bij de D-Truck laadbak

Ook elektrisch

Naast de diesel motor is de D-Truck ook beschikbaar als 100% elektrische variant.

Ben je opzoek naar een multifunctionele bedrijfsauto met extra lage kosten? De Aixam Pro Laadbak is de ideale partner voor een multifunctioneel transport voertuig. In de ruime cabine is ruimte voor een bestuurder en bijrijder. Zo kunnen twee personen diverse spullen vervoeren in de laadbak. Voor de besturing van deze luxe Aixam is tevens geen autorijbewijs nodig. Zo blijven de kosten extra laag om in je eigen laadbak te rijden. Je hoeft namelijk niet eerst een rijbewijs te halen en je personeel is niet verplicht om een rijbewijs te hebben. Iedereen kan zo met de Aixam Pro Truck laadbak rijden.

Voorzien van dezelfde voordelen als een dure laadbak bedrijfswagen

Een laadbak bedrijfswagen kost al snel veel geld, maar gelukkig biedt Aixam de oplossing met deze laadbak. Ondanks de lage kosten voor je eigen bedrijfsauto kan je ook nog eens genieten van diverse voordelen. De laadbak heeft een inhoud van 616 liter om werkelijk van alles te vervoeren. De bedrijfswagen kan gebruikt worden voor het vervoeren van puin, tuinafval of machines. Doordat de laadruimte afsluitbaar is blijft het veilig om werkelijk van alles te vervoeren met de laadbak.

De voordelen van een Aixam Pro Laadbak

De voordelen van een Aixam Pro Laadbak zijn bijna te veel om op te noemen. Je kan echt genieten van luxe en voordelen tegen een klein bedrag. Zo is de wagen wegenbelasting vrij en betaal je een stuk minder voor een autoverzekering. Nog een voordeel is het fenomenale verbruik van 1 op 30. Dat is pas voordelig spullen vervoeren van en naar klanten! Vanaf nu hou je meer geld over aan een klus dankzij de Aixam Pro Laadbak. Je vaste lasten zijn tenslotte een stuk lager zodat je zelf geld overhoud. Bespaar flink op de kosten en kies voor een luxe Aixam bestelwagen.

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.