Aixam Pro Van

Aixam Pro D-Truck Van

De rijbewijs loze bestelbus

De D-Truck Van is van een compact formaat, maar toch voorzien van een royaal volume.
Deze bedrijfswagen is de investering meer dan waard.

Beschikbare kleuren

Zilver Metallic

Marine blauw

Parelmoer Wit

  • De van opbouw is van glasvezel polyester met coating in de kleur wit

  • Electrische ramen en centrale deurvergrendeling (optie)
    houten vloer voorzien van anti-slip

  • Achter deurramen

Prijs vanaf €16.839,-

Prijs vanaf €16.839,-

Beschikbare kleuren

Marine blauw

Parelmoer Wit

Zilver Metallic

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke Aixam Pro is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

2.8m³

Laadoppervlakte van 2.8 kubieke meter bij de D-Truck Van

Ook elektrisch

Naast de diesel motor is de D-Truck ook beschikbaar als 100% elektrische variant.

De D-truck Van is voor de meeste bedrijven de investering meer dan waard. Deze zuinige bedrijfswagen is omgebouwd tot een bestelbus met 3m2 laadvolume. In deze laadruimte is plek om alles op te slaan en te vervoeren van a naar b. Het vervoeren van pakketten of een belangrijke lading is nu echt kinderspel geworden. De Aixam Pro truck is ideaal voor kleine ondernemers die een grote bestelbus te duur vinden in aanschaf en onderhoud. Dankzij de lage kosten ben je nooit veel geld kwijt voor het onderhoud van je bestelbus.

Aixam Pro heeft nagedacht over het vervoeren van belangrijke producten

Wat je ook vervoert voor jou bedrijf is het kostbaar. Het is belangrijk dat een product heel aankomt bij de klant of dat je zelf je eigen materialen veilig kan vervoeren. Aixam Pro heeft met de Van nagedacht over het perfecte vervoer. De laadhoogte is slechts 38 cm waardoor de producten eenvoudig naar binnen geschoven kunnen worden. De Van is standaard voorzien van antslip en een houten vloer om het vervoer eenvoudiger te maken. Plaats nu eenvoudig jouw spullen achterin de VAN en laad zelfs uit in de drukke stad dankzij de compacte afmetingen van de bedrijfswagen. Jouw Aixam truck past werkelijk overal tussen dankzij de afmetingen.

Een verbruik van 1 op 30

Misschien wel één van de grootste pluspunten aan deze prachtige glasvezel polyester Van is het verbruik van 1 op 30. Het vervoeren van spullen wordt nu nog voordeliger en daarbij is de wagen wegenbelasting vrij. Met dit transport voertuig ben je dus nooit teveel geld kwijt aan vaste lasten. Daarbij heb je geen rijbewijs nodig om met de zuinige Aixam te rijden. Ideaal als je jong personeel de weg op wil sturen om het transport te regelen. Kies vandaag nog voor een voordelige Aixam Van.

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.