Brommobielen

Brommobielen

Minauto – Aixam – Aixam-Pro

Dat zijn de 3 merken waar Minicars van der Ploeg voor staat. Minauto en Aixam zijn prachtig vormgegeven brommobielen, welke niet onder doen voor een personenauto. Aixam-Pro is er voor klussers en professionals. 

In onze showroom staan altijd diverse nieuwe brommobielen/45km auto’s (minicars) klaar om bekeken te worden door u. AIXAM is een grote en unieke ervaring die volledig is terug te vinden in het ontwerp van haar brommobielen. Ook leveren wij diverse andere bekende merken brommobielen zoals Microcar en Canta.

Gebleken is dat de 45km auto Aixam al jaren te boek staat om zijn hoge veiligheidsgraad en Aixam bijvoorbeeld de eerste brommobiel, die met succes bots proeven van alle zijden liet uitvoeren. Lees hier verder over de talloze proeven waaraan anti-slipschool Slotemakers , de Aixam heeft onderworpen.

Bekijk het AIXAM assortiment

Als ondernemer denk je steeds vaker na over het milieu. De Aixam Pro is een professionele bedrijfswagen waarbij je bijdraagt aan een beter milieu. De truck kan voor meerdere zakelijke toepassingen gebruikt worden. Alleen het verschil met de normale bedrijfswagens is dat het verbruik op 1 op 30 ligt. Op jaarbasis kan je hierdoor veel geld besparen door te kiezen voor een professionele Aixam Pro.

Het is de bedrijfsoplossing waarbij een ondernemer graag geld wil besparen en ook nog eens wil bijdragen aan een beter milieu. Je creëert zo een unieke win-win situatie voor je bedrijf waarbij je ook nog eens groen gaat ondernemen.

Bekijk het AIXAM PRO assortiment

Wil je genieten van autorijden zonder de ongemakken? Minauto is een voordelige oplossing voor iedereen die wil autorijden, maar niet veel geld kwijt wil zijn aan een auto. De minauto is een betaalbare brommobiel met alle gemakken van een echte auto. Met twee personen kan je heerlijk op stap tegen een zeer voordelig verbruik. Rij niet meer één op een emmer, maar een voordelige één op 30.

Vanaf nu kom je zonder veel onkosten eenvoudig van a naar b. Daarbij hoef je nooit meer in de regen te lopen en blijf je lekker droog en beschermd in de auto. De luxe van de minauto doet bijna niet onder bij een echte auto en geeft je echt het gevoel dat je in een normale auto rijdt.

Bekijk het MINAUTO assortiment

ONZE
MERKEN