Aixam Coupé Sport

Aixam Coupé Sport

Een elegante brommobiel

De Aixam Coupé Sport heeft een moderne uitstraling met verfijnde details.
Ook is gedacht aan een hoogwaardig comfort.

Prijs vanaf €16.539,-

Beschikbare kleuren

Mallard blauw

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Saffier Blauw

Titanium Metallic

Zilver Metallic

Prijs vanaf €16.539,-

Beschikbare kleuren

Mallard blauw

Parelmoer Rood

Saffier Blauw

Parelmoer Wit

Titanium Metallic

Zilver Metallic

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke Aixam is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

#1 in veiligheid

Aixam is de meest veilige brommobiel. Alle modellen zijn standaard uitgerust met het ABS systeem.

Stel uw brommobiel samen

Stel uw Aixam naar wens samen. Van kleur tot opties, 100% naar wens!

Ontspannen op reis

Ga vanaf nu ontspannen op reis met de brommobiel Aixam Coupé Sport. Vanaf nu heeft u een nog grotere kofferbak en extra beenruimte in uw minicar. U kunt zo veilig op reis en al uw boodschappen eenvoudig meenemen. De Coupé Sport lijkt sprekend op een luxe auto in plaats van een brommobiel. Door dit sportieve uiterlijk rijdt zowel jong en oud graag zonder auto rijbewijs in deze auto. Naast het uiterlijk spreekt vooral het verbruik u zeker weten aan. De Coupé Sport behoort tot één van de zuinigste brommobielen van dit moment met een verbruik van slechts drie liter op honderd kilometer. Zo kan u ruim vijfhonderd kilometer rijden op slechts één tank.
 

Rust uw Coupé Sport uit met de leukste accessoires

Bij uw Aixam dealer in Friesland kan u de Coupé Sport uitrusten met diverse accessoires. Het instapmodel is extra voordelig, maar u heeft de mogelijkheid uw auto zo exclusief uit te rusten als u maar wilt. Wij informeren u graag persoonlijk naar alle opties zoals een multimediasysteem, airco of zelfs een zonnedak. Zo bepaalt u helemaal zelf het budget voor uw nieuwe brommobiel. Samen maken we van uw Coupé Sport een echte droomauto.

 

De Coupé Sport is goedkoper dan het ov en de auto

De Coupé Sport is een zeer zuinige brommobiel, waardoor u uzelf voordeliger kan verplaatsen dan met het ov of de auto. Voor slechts een paar euro kan u honderd kilometer afleggen. Naast voordelig autorijden zit u lekker veilig en droog in uw eigen minicar. Het is zelfs geen enkel probleem om uw boodschappen te vervoeren in uw wagen. Met een ruime kofferbak van 1000 liter neemt u eenvoudig een volle boodschappenwagen mee. Kom gerust langs onze brommobiel showroom in Friesland om uw eigen Coupé Sport gratis uit te proberen.

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.