Aixam Crossover Premium

Aixam Crossover Premium

De SUV onder de brommobielen

Geniet met de Aixam Crossover Premium van een hoge instap
en een krachtig vormgegeven uiterlijk.

Prijs vanaf €16.839,-

Beschikbare kleuren

Mallard blauw

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Saffier Blauw

Titanium Metallic

Zilver Metallic

Zwart metallic

Prijs vanaf €16.839,-

Beschikbare kleuren

Mallard blauw

Parelmoer Rood

Saffier Blauw

Parelmoer Wit

Titanium Metallic

Zilver Metallic

Zwart metallic

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke Aixam is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

#1 in veiligheid

Aixam is de meest veilige brommobiel. Alle modellen zijn standaard uitgerust met het ABS systeem.

Stel uw brommobiel samen

Stel uw Aixam naar wens samen. Van kleur tot opties, 100% naar wens!

De SUV onder de brommobielen

De Crossover Premium is een kleine krachtpatser die laat zien dat alles mogelijk is met een luxe minicar. Voor het eerst in uw leven kan u in een brommobiel gebruik maken van een ruime kofferbak van 1200 liter. De kofferbak is zelfs groter dan van de meeste auto’s. Nog een groot voordeel is dat u een extreem laag verbruik heeft met deze Crossover Premium. Vervoer gerust de nieuwe spullen voor in uw tuin zonder dat u zorgen hoeft te maken om het verbruik. Met slechts drie liter diesel kan u al honderd kilometer rijden. Dit zijn heel wat toertochtjes door Friesland met uw eigen minicar.

Voorzien van alle luxe in uw eigen Crossover Premium

De Crossover Premium is niet alleen groter dan zijn kleine broer, maar ook nog eens voorzien van alle luxe die u mag verwachten. Zo zijn uw stoelen voorzien van leren bekleding en is uw brommobiel voorzien van het Aixam multimedia systeem. Uw kinderen sluiten zo snel hun iPhone aan om naar hun favorieten muziek te luisteren. Dankzij de Bluetooth functie neemt u onderweg handsfree telefoontjes aan en blijft u altijd bereikbaar. Met het schermpje is het zelfs mogelijk om onderweg foto’s en filmpjes te kijken. Dit is een leuke tip voor als u een lange reis maakt met uw zuinige Crossover Premium.

Draag bij aan een schone aarde met de zuinige Crossover Premium

De Crossover Premium heeft een zeer lage co2 uitstoot en is ook nog eens voorzien van een zuinige dieselmotor. Als u de 16 liter dieseltank volgooit dan krijgt u hier een actieradius van 500 kilometer voor terug. Als u nog zuiniger wilt rijden dan kan u zelfs kiezen voor elektra. U belast zo nog minder het milieu en u betaalt bijna niets voor het rijden in deze krachtpatser. Daarnaast kan u vertrouwen op de veiligheid in uw eigen Aixam. Zo staat veiligheid naast duurzaamheid al jaren voorop zodat u zonder zorgen kan rijden in uw minicar. Meer weten over de luxe Crossover Premium? Bezoek direct uw Aixam dealer Friesland.

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.