Aixam City Pack

Aixam City Pack

De eerste stap naar vrijheid

De Aixam City Pack is uitgerust met alle benodigdheden om te kunnen
genieten van het rijden in een brommobiel.

Prijs vanaf €12.539,-

Beschikbare kleuren

Mallard blauw

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Titanium Metallic

Zilver Metallic

Prijs vanaf €12.539,-

Beschikbare kleuren

Mallard blauw

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Titanium Metallic

Zilver Metallic

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke Aixam is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

#1 in veiligheid

Aixam is de meest veilige brommobiel. Alle modellen zijn standaard uitgerust met het ABS systeem.

Stel uw brommobiel samen

Stel uw Aixam naar wens samen. Van kleur tot opties, 100% naar wens!

De eerste stap naar vrijheid

De City Pack is een echte stadsauto, waarmee u heerlijk overdekt boodschappen kan halen. De brommobiel heeft een leuk lijnenspel, waardoor dit instapmodel van Aixam absoluut een overweging waard is. Met een minicar heeft u in Friesland een prachtige wagen om de provincie te ontdekken. Zo kan u naast boodschappen doen heerlijk toeren door de provincie. U krijgt eindelijk weer de vrijheid waar u naar opzoek bent. Met de Citypack heeft u voldoende aan een scooter rijbewijs en zit u heerlijk droog. Dankzij een echte diesel motor rijdt u lekker zuinig en voordelig met uw eigen City Pack brommobiel.

Geld besparen dankzij de zuinige Aixam City Pack

Dankzij de voordelige diesel motor betaalt u niet eens de helft van een volle auto tank. Met een 16 liter tank rijdt u een aantal keren Friesland rond dankzij een voordelig verbruik. U kunt op één tank namelijk gemiddeld 500 kilometer rijden. Zo rijdt u een indrukwekkend verbruik van 1 op 33 met uw eigen brommobiel. U kunt zo zuinig van a naar b komen zonder dat u passagiers achterlaat. In uw moderne minicar is namelijk ruimte voor een bijrijder. Ook kunt u gemakkelijk boodschappen halen met uw eigen brommobiel.

Veilig lange afstanden afleggen in een moderne brommobiel

De City pack is officieel een instapmodel van Aixam, maar hiermee kan u nog altijd veilig kilometers maken. Deze minicar is zo gebouwd dat er ruimte is voor leuke accessoires en uitbreidingen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een airco zodat u zelfs tijdens de warme zomermaanden comfortabel door Friesland toert. Het is zelfs mogelijk om een elektrisch uitgevoerde brommobiel te rijden waardoor u nog zuiniger opweg bent. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met dit instapmodel bij uw persoonlijke dealer in Damwoude.

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.