Aixam City Pack

Aixam city pack

Beschikbare kleuren

Marine blauw metallic

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Titanium metallic

Zilver metallic

 

Prijs vanaf

€11.439,-

De City Pack is een echte stadsauto, waarmee u heerlijk overdekt boodschappen kan halen. De brommobiel heeft een leuk lijnenspel, waardoor dit instapmodel van Aixam absoluut een overweging waard is. Met een minicar heeft u in Friesland een prachtige wagen om de provincie te ontdekken. Zo kan u naast boodschappen doen heerlijk toeren door de provincie. U krijgt eindelijk weer de vrijheid waar u naar opzoek bent. Met de Citypack heeft u voldoende aan een scooter rijbewijs en zit u heerlijk droog. Dankzij een echte diesel motor rijdt u lekker zuinig en voordelig met uw eigen City Pack brommobiel.

Geld besparen dankzij de zuinige Aixam City Pack

Dankzij de voordelige diesel motor betaalt u niet eens de helft van een volle auto tank. Met een 16 liter tank rijdt u een aantal keren Friesland rond dankzij een voordelig verbruik. U kunt op één tank namelijk gemiddeld 500 kilometer rijden. Zo rijdt u een indrukwekkend verbruik van 1 op 33 met uw eigen brommobiel. U kunt zo zuinig van a naar b komen zonder dat u passagiers achterlaat. In uw moderne minicar is namelijk ruimte voor een bijrijder. Ook kunt u gemakkelijk boodschappen halen met uw eigen brommobiel.

Veilig lange afstanden afleggen in een moderne brommobiel

De City pack is officieel een instapmodel van Aixam, maar hiermee kan u nog altijd veilig kilometers maken. Deze minicar is zo gebouwd dat er ruimte is voor leuke accessoires en uitbreidingen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een airco zodat u zelfs tijdens de warme zomermaanden comfortabel door Friesland toert. Het is zelfs mogelijk om een elektrisch uitgevoerde brommobiel te rijden waardoor u nog zuiniger opweg bent. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden met dit instapmodel bij uw persoonlijke dealer in Damwoude.