Aixam City Sport

Aixam City Sport

Ook sportief in prijs

Wanneer je een sportieve brommobiel zoekt, de Aixam City Sport
is in exterieur, interieur en prijs sportief!

Prijs vanaf €14.639,-

Beschikbare kleuren

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Saffier Blauw

Titanium Metallic

Zwart metallic

Prijs vanaf €14.639,-

Beschikbare kleuren

Parelmoer Rood

Saffier Blauw

Parelmoer Wit

Titanium Metallic

Zwart metallic

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke Aixam is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

#1 in veiligheid

Aixam is de meest veilige brommobiel. Alle modellen zijn standaard uitgerust met het ABS systeem.

Stel uw brommobiel samen

Stel uw Aixam naar wens samen. Van kleur tot opties, 100% naar wens!

Niet te onderscheiden van een auto

De City Sport is niet te onderscheiden van een echte auto. Dankzij het strakke design heeft de brommobiel een sportieve uitstraling gekregen. De Aixam ziet er uit als een sportwagen alleen niet met het verbruik van een dergelijke auto. Zoals u gewend bent van brommobielen kan u rekenen op een zuinige minicar met een verbruik van 1 op 33. Op slechts één tank rijdt u ruim 500 kilometer. Vanaf nu neemt u iedereen graag mee in uw minicar dankzij het voordelige verbruik. Zelfs bij de pomp schikt u niet meer dankzij de voordelige diesel motor. Voor een tank diesel betaalt u nog altijd een stuk minder, dan met een benzine motor.

 

Maak uw City Sport persoonlijk dankzij de diverse uitrustingen

Uw City Sport is niet alleen een zuinige minicar in Friesland, maar is tevens een sportieve wagen die u zelf kan samenstellen. Zo heeft u de keuze uit drie metallic kleuren en wordt tevens uw interieur stijlvol afgesteld. De sportieve kleuren worden namelijk doorgevoerd in uw dashboard als u kiest voor blauw of rood. Uiteraard kan u ook voor neutraal zwart kiezen om uw sportauto een chique uiterlijk te geven. Qua design heeft Aixam zichzelf echt overtroffen. Brommobielen hebben dankzij de City Sport geen saai imago meer.

 

De City Sport is de eerste veilige en zuinige sportauto

 
Als u een gewone sportauto wilt kopen dan ontdekt u al snel dat deze niet zo veilig en zuinig zijn. De City Sport bereikt alles waar u voorheen alleen nog maar van kon dromen. Voor u staat een veilige brommobiel met het uiterlijk van een racemonster. Alleen gaat dit racemonster slechts 45 kilometer per uur en heeft u geen auto rijbewijs nodig. Bespaar vandaag nog op uw reiskosten en maak een afspraak voor een proefrit in Friesland. Laat uzelf verbazen over de mogelijkheden met een brommobiel binnen uw eigen provincie.

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.