Aixam City GTO

Aixam City GTO

Sportief met carbonlook details

De Aixam City GTO mag gezien worden! Deze brommobiel is standaard met een “GT” uitrusting,
waaronder blauwe remklauwen, zwarte GT stoelen en blauw geborduurde vloermatten.

Prijs vanaf €16.539,-

Beschikbare kleuren

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Saffier Blauw

Staalgrijs mat

Prijs vanaf €16.539,-

Beschikbare kleuren

Parelmoer Rood

Saffier Blauw

Parelmoer Wit

Zwart metallic

Staalgrijs mat

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke Aixam is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

#1 in veiligheid

Aixam is de meest veilige brommobiel. Alle modellen zijn standaard uitgerust met het ABS systeem.

Stel uw brommobiel samen

Stel uw Aixam naar wens samen. Van kleur tot opties, 100% naar wens!

Laat u verleiden… 

Laat u verleiden tot de volgende stap met uw eigen brommobiel in Friesland. City GTO gaat een stapje verder waar het instapmodel van Aixam is opgehouden. De minicar is het ideale voertuig door de stad of zelfs op het platteland. Ontdek de omgeving in Friesland in een elegante minicar die zoals u gewend bent extreem zuinig rijdt. De wagen is uitgerust met diverse luxe accessoires, waardoor uw auto pas echt klaar is voor een stadsritje. In de City GTO kunt u prima vele kilometers afleggen in een comfortabele setting. Dankzij het spectaculaire gebruik van 1 op 33 weet u precies waar u aan toe bent met een City GTO brommobiel in Friesland.

De City GTO is een luxe minicar zowel binnen als buiten

Laat u verassen door de luxe uitvoering van de City GTO  van Aixam. Standaard is de brommobiel voorzien van chromen accessoires, waardoor uw wagen een chique uitstraling krijgt. Daarnaast heeft u standaard dag rijverlichting en mistverlichting, waardoor u altijd veilig kan rijden in uw eigen minicar. De wagen is zo gebouwd dat u zelfs veiliger in uw 45 kilometer auto zit, dan in een echte auto. Daarbij heeft u niet eens een auto rijbewijs nodig om door de stad en het platteland van Friesland te toeren. Tegen een meerprijs kan u de auto laten uitrusten met een ingebouwd multimediasysteem en airco.

Ervaar zuinig rijden met een brommobiel in Friesland

Met de City GTO van Aixam ervaart u wat zuinig rijden pas echt betekend in Friesland. Met een actieradius van 500 kilometer op een mini tank bereikt u de grote steden tegen een laag bedrag per kilometer. Eventueel kan u ervoor zorgen dat uw auto nog zuiniger rijdt door te kiezen voor een elektrische uitvoering. U bereikt zo de rest van Nederland voor slechts een paar cent voor een volle tank. Maak direct een gratis proefrit en ervaar het rijden in een luxe brommobiel in uw eigen omgeving.

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.