Aixam Crossline Pack

Aixam Crossline Pack

Praktisch en uitdagend

De Crossline Pack is uitgerust met een kofferbak inhoud van 1100L!
Ruimte genoeg voor het vervoeren van u en uw (grote) spullen.

Prijs vanaf €15.239,-

Beschikbare kleuren

Mallard blauw

Parelmoer Rood

Parelmoer Wit

Saffier Blauw

Titanium Metallic

Zilver Metallic

Prijs vanaf €15.239,-

Beschikbare kleuren

Mallard blauw

Parelmoer Rood

Saffier Blauw

Parelmoer Wit

Titanium Metallic

Zilver Metallic

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke Aixam is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

#1 in veiligheid

Aixam is de meest veilige brommobiel. Alle modellen zijn standaard uitgerust met het ABS systeem.

Stel uw brommobiel samen

Stel uw Aixam naar wens samen. Van kleur tot opties, 100% naar wens!

Op vakantie met uw brommobiel

Op vakantie met uw brommobiel? Hier heeft u misschien nog nooit aan gedacht totdat u kennis heeft gemaakt met de Crossline Pack van Aixam. In één oogopslag lijkt het heel even als of u met een mini SUV te maken heeft. De brommobiel is een zuinige alleskunner en een minicar waar u gerust mee op vakantie kan gaan. Door de lage maximale snelheid van slechts 45 kilometer per uur bespaart u reiskosten en geniet u extra van het uitzicht. Dankzij de 1100 liter kofferbak heeft u voldoende ruimte om uw spullen mee te nemen op vakantie. Kamperen is zo zelfs mogelijk met uw eigen minicar in Friesland.

Crossline Pack gebouwd als een echte alleskunner

De Crossline Pack is door Aixam gebouwd als een echte alleskunner. Zo kan je met de wagen op pad om boodschappen te halen of zelfs op vakantie dankzij de grote kofferbak. Naast jezelf is er ruimte voor één medepassagier. Op een tank kan u eenvoudig 500 kilometer rijden voor slechts de helft van wat u normaal betaalt. U kunt zo heel voordelig naar wereldsteden als Parijs rijden. Eventueel kan u de elegante Crossline Pack uitbouwen met leuke functies zoals een airco of multimediasysteem.

Een elegante brommobiel om samen mee op stap te gaan

De Crossline Pack is een elegante minicar waarmee u prima op stap kan gaan. In de auto is voldoende ruimte om al uw spullen veilig te vervoeren. Veiligheid en verbruik zijn twee streefpunten bij de bouw van de brommobiel. Aixam zorgt dankzij zorgvuldige tests er altijd voor dat u veilig op stap kunt gaan en u kunt genieten van het laagste verbruik. Zo kan u veilig op pad gaan zonder dat u uzelf zorgen hoeft te maken over de veiligheid en de kosten. Nog een voordeel is dat u niet eens een auto rijbewijs nodig heeft voor uw eigen minicar.

Tijd voor een proefrit?

Wilt u meer over dit model weten? Wij praten u, onder het genot van een kop koffie, graag bij over deze brommobiel. Neem contact met ons op via de onderstaande knoppen.