Alternatief voor de Opel Rocks-e

Minauto - Het alternatief
voor de Rocks E

Minauto Access Mobiliteit Op Zijn Best

Sta op het punt om in de wereld van brommobielen te stappen? In dit artikel duiken we in de Minauto Access om je te helpen beslissen welk (stads)voertuig het beste bij jou past.

Minauto

De Minauto Access is standaard voorzien van deze complete standaard uitrusting. Daarnaast valt deze nog uit te breiden met opties zoals Airco en Apple Carplay.

Minauto Access: Een Warm, Betrouwbaar en Ruim alternatief voor de Rocks E

In een tijd waarin stadsbrommobielen steeds populairder worden, kan de Minauto Access een opvallend alternatief zijn voor de Opel Rocks E. De Minauto Access biedt verschillende voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor wie overweeg om over te stappen naar een comfortabel, ruim en prijsvriendelijk alternatief.

Ingebouwde kachel voor comfortabele ritten

Een opvallend kenmerk van de Minauto Access is de ingebouwde kachel, die zorgt voor warme en comfortabele ritten, zelfs tijdens koude winterdagen. Dit standaard comfortelement maakt rijden in de Minauto Access een aangename ervaring, ongeacht het weer.

Indrukwekkend bereik

Met een betrouwbare motor en een indrukwekkend brandstofbereik van tot wel 400 kilometer, kun je met de Minauto Access verder rijden zonder al te vaak bij te tanken. Dit maakt het een kosteneffectieve keuze voor langere ritten en dagelijks woon-werkverkeer.

Centrale deurvergrendeling en elektrische ramen voor gemak en veiligheid

De Minauto Access is voorzien van centrale deurvergrendeling, wat niet alleen zorgt voor gemak bij het vergrendelen en ontgrendelen van de auto, maar ook de veiligheid verhoogt. Daarnaast ervaar je het gemak van elektrisch bedienbare ramen.

Ruime kofferbak voor al je bagage

Met een ruime kofferbak biedt de Minauto Access voldoende opbergruimte voor boodschappen, bagage en al je benodigdheden. Dit maakt de Minauto Access een praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar ruimte en veelzijdigheid.

Kortom, de Minauto Access biedt een reeks voordelen die het tot een aantrekkelijk alternatief maken voor de Opel Rocks E, vooral voor degenen die de voorkeur geven comfort en ruimte. Met ingebouwde comfortfuncties, een betrouwbare motor, centrale deurvergrendeling en voldoende opbergruimte, is de Minauto Access een keuze die zowel comfort als praktisch gebruik combineert. Benieuwd naar hoe de Minauto Access jouw rijervaring kan verbeteren? Klik hier voor meer informatie of vraag een proefrit aan.”

Vriendelijk geprijsd bij
Minicars van der Ploeg

€ 10.999

Private lease vanaf € 293 per maand

Geen Autorijbewijs

De brommobiel valt onder de categorie AM rijbewijs, waardoor geen rijbewijs B benodigd is.

2 jaar fabrieksgarantie

Elke Minauto is voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op de motor.

#1 in veiligheid

Minauto is de meest veilige brommobiel. Je kunt de Minauto Access zelfs met ABS uitrusten

Stel uw brommobiel samen

Stel uw Minauto naar wens samen. Kies jouw opties, 100% naar wens!

Geplaatst in Nieuws.